8.9.2020

HUHTASUO KANSISSA

Uskomatonta kuvausvälineistön (puhelin) käyttöä! Lähdin ihan yhtä kuvaa varten kaupungin toiselle puolelle kuvaamaan teille ihanaa syksyistä kuvaa, että saataisiin kivaa rekvisiittaa, kun laitetaan Huhtasuo pakettiin. No, joku kiva nainen tuli juttelemaan kanssani ja unohdin painaa kuvanottonappia! Kyllä, näin voi käydä. Seisoin siis rannalla kuin mikäkin turisti katsomassa kohdetta ruudun läpi ja… tyhjää. Tai siis videotoiminta oli jäänyt päälle, eli kuvasin meidän keskustelun kuvani sijaan. Poistin sen.

No, onneksemme otin kuitenkin ennen pientä kävelylenkkiä teille kuvan autosta käsin, mutta laatuaan sellaisen, ettei sitä pitäisi ollenkaan esittää!


Niillä mennään mitä on ja nyt alkaakin teksti ihan alusta niin kuin sen olisin alun perin halunnut alkavan.

Neljäs suuralue, Huhtasuo, on uudistunut paljon siitä, kun itse asuin alueella yli kymmenen vuotta sitten. Uusi päiväkotikoulu, uusia taloja, uusi palvelutalo ja liikennejärjestelytkin muuttuneet sittemmin. Edukseen, sanoisin. Vaikka ihan keskustan tuntumassa alue ei sijaitsekaan, näin pyöräilyviikon kunniaksi kuljetaan taas Kompassilta puistoihin pyörällä ja tarkastellaan vähän etäisyyksiä googlemapsin avulla. Tuttu kuvio siis!


Rasinrinteen korttelileikkipuisto 3,7 km (blogissa/kartalla)

Pupuhuhdan toimintapuisto 4,1 km (blogissa/kartalla)

Kangaslammen toimintapuisto 5,2 km (blogissa/kartalla)

Mansikkakuja 5,4 km (blogissa/kartalla)

Harja 5,8 km (blogissa/kartalla)

Vääräjärven korttelileikkipuisto 6,2 km (blogissa/kartalla)

Jälkikasvuni on ehdottomasti sitä mieltä, että Pupuhuhdan toimintapuisto on Jyväskylän paras leikkipuisto, joten uskallan suositella kohdetta ihan suoriltaan. Itse olen joskus kiertänyt Kangaslammen kuntopolulla (joka aiemmin mainitun naisen mukaan on pituudeltaan 1,6 km) ja sitäkin voin siis vähäisellä kokemuksella suositella pieneksi lenkiksi. 

Omissa haaveissani on paljon puhuttu Vuorilammen laavu (jota ei pidä sekoittaa Laajavuoren Vuorilammen laavuun), mutten ole siihen vielä tutustunut enempää. Toivottavasti ensi keväänä saadaan myös tulisijat kohteiksi! Kiinnostaisiko ne blogissakin?


Ihanaa tiistaita ja toivottavasti kuvaatte tänään (ja aina) paremmalla onnella kuin allekirjoittanut!

Lyyti




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapustahan terveiset! Kommentit julkaistaan tarkkasilmäisen syynäyksen jälkeen.